Vi vet at sikkerhet er viktig i dag og at det trengs ulike løsninger og tjenester for å stenge de kriminelle ute. Utfordringen med desto flere løsninger er at man fort mister overblikket og tid til å konfigurere disse riktig. Angrepene mot norske bedrifter øker i et voldsomt tempo i disse dager og korrekt konfigurerte løsninger er viktigere enn noensinne for å sikre at man er tilstrekkelig beskyttet.

I en avtale med din bedrift simulerer vi angrep fra kriminelle mot din bedrift i forsøk på å hente ut sensitive data. Slik vil vi avdekke om infrastruktur og konfigurasjon av systemer er korrekte og er i stand til å stoppe inntrengingsforsøk. Ved en slik gjennomgang vil vi komme med anbefalte tiltak for å sikre deres bedrift og ved behov også utrette disse tiltakene.

Vi ser dessverre alt for ofte at selv med de riktige løsningene på plass, utsettes bedrifter for unødvendige angrep grunnet feilaktig konfigurerte løsninger. Det kan derfor være lurt å ha jevnlige tester for å avdekke feil og utføre utbedringer.

Din sikkerhet er viktig for oss. Kontakt oss nå for et bra tilbud

Som din sikkerhetspartner tilpasser vi løsninger etter ditt behov.

Kontakt Oss

Send denne siden som PDF

Send deg selv eller andre denne siden som en PDF.