Sikkerhetstruslene øker i et forrykende tempo samtidig som norske bedrifter blir rammet i stadig større grad. Du sitter med et stort behov for å vite hva du trenger å gjøre for å sikre din bedrift, men har hverken tid eller kompetanse til å gjøre dette selv.

Vi er sikkerhetsklarerte konsulenter med lang erfaring i bransjen fra blant annet Cyberforsvaret og NSM (nasjonal sikkerhetsmyndighet). Vi er lidenskapelige opptatt av sikkerhet og har som mål å sikre norske bedrifter, store som små. La oss gjøre en grundig sikkerhetsanalyse av din bedrift hvor vi går gjennom alt fra rutiner, programvare, maskinvare og konfigurasjon. I etterkant får du tilsendt en oversiktlig rapport som inneholder detaljert informasjon over hvor det fins mangler og hvilke anbefalinger vi har til utbedringer.

Samtidig som vi tilbyr våre konsulenttjenester har vi også et bredt utvalg av sikkerhetsprodukter som vi selv benytter og stoler på. Disse kan vi implementere for alle typer bedrifter og behov.

Din sikkerhet er viktig for oss. Kontakt oss nå for et bra tilbud

Som din sikkerhetspartner tilpasser vi løsninger etter ditt behov.

Kontakt Oss

En anbefaling vi gir til alle bedrifter uansett størrelse er segregering av nettverk. Det er svært få bedrifter som har tenkt tanken eller vet hvor mye dette kan øke sikkerheten. Slik verden er blitt i dag fins det fryktelig mange enheter med potensiale for å skape problemer. IoT er kommet for å bli og det blir stadig flere varianter, alt fra TV, web kamera, kjøleskap, kaffemaskiner osv. Skulle en av disse bli kompromittert på en eller annen måte er det en stor fordel om skadelig aktivitet kan bli stoppet fra å komme over til de andre nettverkene i bedriften.

Passordsikkerhet er et annet område som aldri kan bli repetert ofte nok. Der det er mulig anbefaler vi alltid å bruke en 2 faktor løsning for å sikre misbruk eller stjålne passord. Nummer to på listen er å aldri gjenbruke passord på ulike tjenester og kontoer. Komplekse og ulike passord krever en fantastisk hukommelse, men for mennesker flest anbefaler vi en passordtjeneste som f.eks Lastpass.

I dagens Løsepengevirus (ransomware) hverdag er backup og oppdaterte systemer desto viktigere. Har du utdaterte systemer eller programvare kan veien inn for ondsinnet programvare være kort. Da er rutiner rundt backup og patching det som kan redde de fleste bedrifter fra å bli infisert og hente tilbake tapt data.

Send denne siden som PDF

Send deg selv eller andre denne siden som en PDF.