Servere er gjerne av de mer sårbare punktene man har i et nettverk. Her ligger bedriftssensitivt materiale, CRM systemer, økonomisystemer osv. Konsekvensene ved datatap eller tyveri på disse kan være katastrofale. Derfor ønsker man best mulig beskyttelse som kan være i forkant av hendelser.

SERVER LOCKDOWN gir muligheten for å låse ned servere man ikke ønsker uønskede endringer på. Klargjør en server ved å installere all programvare og oppdateringer man ønsker, aktiver deretter Lockdown og hverken brukere eller tjenester får gjort endringer.

CRYPTOGUARD er den dedikert ranomsware beskyttelsen som ligger i Intercept X, som nå også er implementert på server. Denne beskytter både serveren mot ransomware angrep men også mot andre som forsøker å kryptere områder på filområder.

MTD detekterer trafikk til C&C servere som administrerer og sender ut kommandoer til infiserte klienter. Denne teknologiene gjorde at Sophos var en av de første til å detektere og stoppe de første Ransomware variantene.

SECURITY HEARTBEAT er en unik teknologi i flere av Sophos produktene som binder enhetene og brannmuren fra Sophos sammen. Blir en klient infisert eller usikker på et eller annet vis, har brannmuren direkte mulighet til å sette maskinen i karantene. Administratorer slipper å manuelt gjøre en karantenejobb ved utbrudd noe som er en unik funksjon utviklet av Sophos,

Din sikkerhet er viktig for oss. Kontakt oss nå for et bra tilbud

Som din sikkerhetspartner tilpasser vi løsninger etter ditt behov.

Kontakt Oss

Send denne siden som PDF

Send deg selv eller andre denne siden som en PDF.