Det blir i økende grad brukt flere enheter i en bedrift og en ansatt har ihvertfall en smarttelefon og kanskje et nettbrett. Disse settes gjerne opp med bedriftens e-postkonto og wifi-tilgang. For enkelthetens skyld setter de ansatte gjerne en enkel kode eller bare la den ligge mest mulig tilgjengelig. Mistes eller stjeles denne får uvedkommende en gratis tilgang rett inn i e-post historikk som kan inneholde sensitive data som enkelt kan utnyttes.

iOS, ANDROID, MICROSOFT støtte i et og samme grensesnitt. Få full kontroll på alle enhetene i bedriften uansett OS og konfigurasjon

POLICY for alle enhetene gir kontroll over innstillinger, applikasjoner, exchange, wifi og sette restriksjoner på funksjonalitet.

MOBILE SECURITY gir full kontroll over Antivirus klienten for Android enhetene. Innstillinger og håndtering utføres i samme klient som for Mobile Control Std.

SOPHOS CENTRAL sky grensesnitt gir enkel tilgang til å raskt sette innstillinger eller om det er telefoner på avveie som må fjernslettes. Dette er det sentrale grensesnittet som håndterer alle Sophos sine skyprodukter. Oppstår det behov for å beskytte andre løsninger er det enkelt å komme i gang på samme grensesnitt.

Din sikkerhet er viktig for oss. Kontakt oss nå for et bra tilbud

Som din sikkerhetspartner tilpasser vi løsninger etter ditt behov.

Kontakt Oss

Mobile
Control Std.

kr22,00
bruker/mnd

1 - 24 brukere

Få kontroll over dine mobile enheter via et oversiktlig skygrensesnitt.


Bestill

Mobile Security

Kr19,50
bruker/mnd

1 - 24 BRUKERE

Styr og sett innstillinger for Sophos Android Antivirus via Sophos Central.


Bestill

Send denne siden som PDF

Send deg selv eller andre denne siden som en PDF.