Det kreves i dag en større bevisstgjøring og opplæring av alle ansatte i en bedrift. De fleste angrepene kommer nå direkte til brukerne via e-post, telefon, Facebook, Twitter osv. Hvordan skal de ansatte vite hva som er en potensiell trussel eller ikke?.

Cyberon Security tilbyr nå hel- og halvdagsopplæring hvor vi går gjennom aktuelle trusler og hvilke metoder de kriminelle benytter i dag. Hva bør en bedrift gjøre for å beskytte sine data men også hva kan de ansatte gjøre for å sikre seg mot svindel og utpressing.


Fra bunnen av

Sikkerhet er noe som er vanskelig å skjønne seg på, spesielt når vi kommer innenfor IT løsniinger. Ofte har man implementert regler, rutiner og retningslinjer uten å helt få med seg de som jobber i bedriften. Dette kan fort føre til at de ansatte finner snarveier rundt disse for å selv kunne ha en lettere arbeidshverdag. Dette er ikke unormalt, vi ønsker jo alle å jobbe mest mulig effektivt og når vi ikke kjenner årsakene prøver vi å finne veier rundt det.

Ved å gjennomføre ett sikkerhetsopplæring for din bedrift starter vi med å bygge sikkerheten fra bunnen av. Vi går gjennom de viktigste temaene, spesielt tilpasset din bedrift og ditt behov, slik at de ansatte til slutt sitter igjen med en grunnkompetanse som vi kan bygge videre på.

Hva sitter du igjen med etter opplæringen:

  • Grunnkompetanse på IT-Sikkerhet
  • 1 gratis rådgivningstime per firma
  • 1 Oppstartsanalyse av deres firma
  • Oppstartsanalyse av deres bedrift
  • Best Practice sjekkliste for bruk internt i din bedrift.
  • Gratis test av anti-ransomware verktøy

Rådgivningstimen gir dere muligheten til å benytte dere av vår kunnskap innen sikkerhet for å få svar på spørsmål rundt egen infrastruktur. Motta tips og anbefalinger for utbedringer eller løsninger som kan verne dere mot fremtidige angrep.

Oppstartsanalysen utføres helst før vi kommer ut til dere for å belyse eventuelle sårbarheter og for å vise hvor lett vi kan hente ut opplysninger ved hjelp av enkle verktøy.

Sommertilbud - Bestill før sommeren og få opplæring hos deres bedrift for kun 9.500,-. Tilbudet gjelder også ved avtale om opplæring etter sommeren.

Din sikkerhet er viktig for oss. Kontakt oss nå for et bra tilbud

Som din sikkerhetspartner tilpasser vi løsninger etter ditt behov.

Kontakt Oss
 

Halvdags Sikkerhetskurs

kr9500

Vi kommer og gjøre en sikkerhetsopplæring (3 timer) for opp til 10 ansatte.


Bestill

Heldags Sikkerhetskurs

kr19000
 

Vi kommer og gjøre en sikkerhetsopplæring (6 timer) for opp til 10 ansatte.


Bestill
 

 

Ønsker dere kurs for mer enn 10 ansatte? Kontakt oss for et skreddersydd tilbud!

*Prisen inkluderer reise innenfor Oslo kommune. Utenfor dette legges det til 700 kr i tillegg pluss kjøring på 4,10 kr eks mva. pr km. 

 

Send denne siden som PDF

Send deg selv eller andre denne siden som en PDF.