Intercept X er en av de nyeste produktene fra Sophos og er dedikert sikkerhet mot Ransomware / Løsepenger og sårbarheter i applikasjoner.

Cryptoguard er ransomware sikringen i Intercept X og fungerer ved å overvåke alle applikasjoner og tjenester som kjører på maskinen. Så snart en krypteringslignende prosess starter, vil Intercept X sjekke om dette er legitimt eller ikke. Hvis det er uønsket atferd stenger den prosessen og i tilfeller hvor en fil har blitt kryptert, rulles denne tilbake til originalen ved hjelp av en innebygd backupfunksjon.

Exploit Prevention beskytter mot kjente og ukjente sikkerhetshull i applikasjoner. Sårbarheter er en av metodene brukt for å infisere og spre ransomware. Senest utnyttet "WannaCry" en sårbarhet i SMB protokollen for å effektivt spre seg videre til andre brukere.

Root Cause Analysis er et avansert loggeverktøy som gir detaljert informasjon ved en hendelse. Detekterer Intercept X en infeksjon eller mulig ondsinnet kode, vil Root Cause Analysis gi en oversikt over hvilke filer, prosesser, IP-adresser, Nettsider osv. som var involvert.

Hva er WannaCry og hvordan stopper Sophos dette .

Din sikkerhet er viktig for oss. Kontakt oss nå for et bra tilbud

Som din sikkerhetspartner tilpasser vi løsninger etter ditt behov.

Kontakt Oss

Intercept-X

kr22bruker/mnd

1 - 24 brukere

Løsningen for deg som allerede har et Antivirusprodukt men trenger dedikert ransomware beskyttelse. Vi anbefaler å kjøre denne sammen med en Antivirusklient.


Bestill

Send denne siden som PDF

Send deg selv eller andre denne siden som en PDF.